top of page

ЗАСІДАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-ПРОСВІТНИЦЬКОГО НАПРЯМУ ПСППОО ВІДДІЛУ ОКМС

На базі Великокучурівського ЗЗСО І – ІІІ ст. ім. В. Бузенка 15 березня 2024 року відбулися практичні засідання педагогів суспільно - гуманітарного, естетично – виховного та інформаційно - просвітницького напрямів. Кожен напрям працював у своїй царині.

Зокрема, учасники інформаційно – просвітницького зібралися в бібліотеці закладу, щоб поспілкуватися стосовно професійних питань.  На початку зібрання  бібліотекарі обговорили питання про замовлення підручників для здобувачів освіти 1,2,7,11 класів на наступний 2024/2025 навчальний рік. Для кращого налаштування на плідну та позитивну роботу був проведений тренінг «Теплі зустрічі».

Потім учасники цього напряму приєднались до роботи в методичному колі «Організація освітньої діяльності з використанням віртуальних екскурсій та робота з музеями», де керівник Літературно-меморіального музею «Музею – садиби Анни Дущак» Наталія Вонча – Боднарюк детально розповіла про утворення, організацію музею, експозиції та продемонструвала світлини з місця подій. Наталія Мірчівна зацікавила всіх учасників зібрання розповіддю, та запросила всіх до себе на гостину.

Крім цього, бібліотекарі мали змогу долучитися до заняття з елементарного тренінгу : «Формування понять основ загально – людських цінностей у школярів», яке провела заступник директора з навчально-виховної роботи Снячівського ЗЗСО І – ІІІ ступенів Олена Мацко.

Далі керівник  інформаційно - просвітницького напряму ПСППО – Ніна Сушинська ознайомила присутніх з "Роботою  бібліотек закладів загальної середньої освіти у відзначенні пам’ятних дат та організації загальношкільних заходів". У своєму виступі Ніна Сушинська розповіла про різні види книжкових виставок та продемонструвала відеоролик про такий вид роботи, як презентація книги в бібліотеці.

Всі учасники зібрання отримали масу позитивних емоцій.


4 перегляди0 коментарів
bottom of page