top of page

ЗАСІДАННЯ ІНКЛЮЗИВНО-КОРЕКЦІЙНОГО НАПРЯМУ ВІДДІЛУ ОКМС ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

23 лютого 2024 року відбулося засідання методичного об’єднання інклюзивно- корекційного напрямку на базі Снячівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів на тему:  «Комунікативна взаємодія дітей з ООП в інклюзивному середовищі. Тимбілдинг».

Мета зустрічі - ознайомитися з основними моделями спільного викладання вчителя та асистента вчителя, корекційних педагогів в класах, де навчаються діти з ООП. Спільне викладання - одна з освітніх технологій, за якою реалізують інклюзивне навчання у закладах освіти.

Тощук М.І., вчитель логопед Снячівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів показала відкрите корекційно- розвиткове заняття з розвитку мовлення з  дитиною, яка навчається на інклюзивній формі навчання на тему «Зима. Зимові розваги», де продемонструвала різні види роботи з використанням цифрових технологій.           

Бузек А.Є., соціальний педагог Снячівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів провела тренінгове заняття з педагогами на тему: «Тимбілдинг як один з ефективних методів формування успішної команди з використанням цифрових технологій», показавши як можна згуртувати колектив, покращити взаємодію між членами команди. 

Мінтенко М.І., асистент вчителя Великокучурівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. В.Бузенка ознайомила присутніх як можна використовувати кубик Блума для рефлексії з дітьми  з особливими освітніми потребами та  дозволить не тільки контролювати спрямованість уваги, а й усвідомлювати власні думки, відчуття і загальний стан дитини.   

Всі учасники обговорили основні компоненти ефективної практики викладання та  підсумували, що співпраця та спільні узгоджені цілі є однією з важливих умов викладання та досягнення результатів.


2 перегляди0 коментарів
bottom of page