top of page

ЗАСІДАННЯ ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНОГО НАПРЯМУ ВІДДІЛУ ОКМС ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

23 лютого 2024 року на базі Снячівського ЗЗСО І-ІІІ ст. відбулося практичне засідання педагогів фізико-математичного напряму на тему: «Реалізація компетентнісного підходу через міжпредметні зв’язки в інформатичній галузі НУШ».

Вчителькою Снячівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Барбуцою В.К.  та асистентом вчителя Кривольцевич А.С. було проведено урок з математики у 6 класі на тему: «Узагальнення і систематизація набутих компетентностей з теми: Додавання і віднімання раціональних чисел», на якому учні продемонстрували високий рівень знань з даної теми та вміння застосовувати їх для розв’язування різноманітних завдань.

Вчителі Довгунь Я.А. і Правіцка Я.В. провели з учнями 9-11 класів інтегрований виховний захід «Хто кращий?», на якому продемонстрували взаємозв’язок математики, фізики та інформатики, а також дружню командну атмосферу між учасниками заходу.

Для всіх учасників заходу керівники напрямів ПСППОО Відділу ОКМС Пантя І.Н. і Назарак М.С., а також асистентом вчителя Мінтенко М.І. провели розпаковку методичного кейсу: «Використання кубика Блума на уроках математики, фізики, інформатики та в роботі асистентів», під час якого всі вчителі мали можливість попрацювати із даним методом розвитку критичного мислення.

Завдяки вчительці математики Великокучурівського ЗЗСО І-ІІІ ступеняів ім. В.Бузенка Маковій Л.В. всі вчителі математики і фізики мали змогу відчути себе учасниками математичного квесту «У пошуках звичайних дробів» під час роботи у педагогічному лабораторіумі. А також відбувся методичний дайджест «Реалізація ключових компетентностей у динаміці 7-9 класів НУШ на основі модельних навчальних програм», який був представлений вчителькою математики Годилівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Мар’янчук О.Т., під час якого було обговорено модельні програми з математичної освітньої галузі, а також підручники  з алгебри та геометрії на 7-9 клас.

Дане практичне засідання було проведено на високому методичному рівні, по його завершенні  були прийняті рішення щодо модельних програм і підручників на базову школу, а також роботи з учнями для подальшого розвитку їх компетентностей.


2 перегляди0 коментарів
bottom of page