top of page

ЗАСІДАННЯ НАПРЯМУ ВЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ВІДДІЛУ ОКМС ВЕЛИКОКУЧУРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Чергове засідання предметно-методичного напрямку вчителів англійської мови відбулося на базі Тисовецького ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. А. Дущак. Учасники працювали над темою: «Використання сучасних новітніх технологій навчання як засіб формування креативної особистості учня».

Вчителі побували на уроці англійської мови у 3 класі «Традиційні страви різних народів"(вчителька Дам'ян О.М.). Учасники зустрічі також відвідали позакласний захід «Quiz-show «Маленькі дослідники» (вчителька Городинська В.В. та Діденко А.М.).

У своєму методичному дайджесті «Використання мультимедійних засобів, аудіо-та відеоматеріалів для створення мовленнєвого середовища на уроках англійської мови» вчителька Великокучурівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. В.Бузенка Собко Т.Р. поділилася своїм досвідом, як зробити уроки англійської мови зрозумілішими та цікавішими за допомогою інтернет-ресурсів. Практикум «Інформація як засіб підвищення мотивації здобувачів освіти», вчителька Снячівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Сергієнко Ю.С. продемонструвала методи заохочення дітей до створення проєктів, загадок, описування прислів’їв в процесі вивчення англійської мови. Учасники напрямку випробували також свої навички в інфографіці.

Педагоги переглянули відео рекомендовані Британською Радою на тему «Підтримка здорового ментального фону в учнівському середовищі. Стратегії допомоги, зняття дитячої тривожності» та звернули увагу на основні методи роботи вчителя під час підвищеної тривожності учнів.

Учасники напрямку  обговорили результати своєї роботи, підвели підсумки та прийняли методичні рекомендації.


4 перегляди0 коментарів
bottom of page