top of page

ЗАСІДАННЯ ЕСТЕТИЧНО-ВИХОВНОГО НАПРЯМУ ПСППОО ВІДДІЛУ ОКМС

Тема: "Творчий розвиток педагога через інтеграційну інновацію у виховній роботі закладу освіти"

Це була тема ІІІ засідання вчителів естетично-виховного напряму, яке відбулося 15 жовтня 2024 року на базі Великокучурівського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. В.Бузенка.

Балахтар А.О. класний керівник 9-го класу Годилівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів провела інноваційний відрив на тему: «Апробація інновацій у виховній роботі закладу освіти», цікаво, креативно та з піднесеним настроєм пройшов інноваційний відрив.

Мацко О.Ю. заступник директора з НВР Снячівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів поділилася власним досвідом та продемонструвала заняття з елементами тренінгу на тему: «Формування  понять основ загальнолюдських цінностей у школярів».

Вонча-Боднарюк Н.М.  бібліотекар Тисовецького ЗЗСО І-ІІ ст. ім. А. Дущак провела методичне коло на тему: «Організація освітньої діяльності з використанням віртуальних екскурсій та робота з музеями». Вона розповіла про Музей-садибу А. Дущак, співпрацю з педагогами Тисовецького ЗЗСО для збагачення естетичного виховання учнів.

Чудовим завершенням засідання було ток-шоу: «Минуле-сучасне-вічність: видатні жінки України», яке підготувала Годованець А.М., заступник директора з НВР Великокучуріського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. В. Бузенка. Ток-шоу подарувало всі учасникам приємні емоції, нові знання та новий досвід.

Учасники засідання обговорили  як інтегрувати нові підходи, методи та технології у свою практику, адже інноваційні підходи дозволяють розширити репертуар педагогічних методик, вдосконалюючи якість навчання та виховання. Наголосили, що інтеграційні інновації вимагають від педагога нестандартного підходу до вирішення завдань, стимулюючи розвиток творчих навичок і вмінь.

Наприкінці засідання відбулося обговорення та прийняття методичних рекомендацій.

Інтеграційна інновація є потужним засобом для творчого розвитку педагога, сприяючи його професійному зростанню та підвищенню якості виховної роботи у закладі освіти.


3 перегляди0 коментарів
bottom of page