top of page

ВСЕУКРАЇНСЬКІ УЧНІВСЬКІ ОЛІМПІАДИ: ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ

Завершується ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад на локаційних територіях громад. Так 16 грудня 2023 року на базі Великокучурівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Володимира Бузенка був проведений такий етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, в якому прийняли участь 27 учнів 8–11-х класів закладів загальної середньої освіти Великокучурівської, Волоківської та Чагорської громад.

З вітальним словом до учасників та педагогів звернулася Оксана Пилипко, головний спеціаліст Відділу ОКМС Великокучурівської сільської ради. Про умови проведення ІІ етапу олімпіади з інформаційних технологій детально проінформував всіх присутніх Михайло Назарак, голова журі, керівник інформаційно-технологічного напряму ПСППОО Відділу ОКМС Великокучурівської сільської ради, вчитель інформатики Годилівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Роботи учасників оцінювало компетентне журі, до складу якого входили педагоги вищевказаних громад.

Вітаємо переможців та їх керівників. Бажаємо подальших перемог та підкорення нових вершин.

Відділ ОКМС Великокучурівської сільської ради висловлює щиру подяку усім педагогам Великокучурівської ТГ, Вотоківської ТГ та Чагорської ТГ, які долучились до проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, а також учням, які були учасниками цього етапу. Окремо хочемо подякувати адміністрації Великокучурівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. В.Бузенка за належну організацію до проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та гостинність. Дякуємо нашим захисникам за можливість проводити різного виду змагання, конкурси, турніри для наших юних обдарувань.


Віримо, що всі ми разом – це сильна, розумна, відважна та непереможна українська нація. У кожного свій фронт: наближаємо перемогу разом! Все буде Україна!!!

15 переглядів0 коментарів
bottom of page